Floorball kleding en materiaal

Kleding
Tijdens de lessen wordt er getraind in een korte broek, T-shirt, lange kousen en schoenen. Dit mag het wedstrijd tenue zijn, maar dat is niet verplicht. Wij hebben als HSV een wedstrijdtenue; lichtblauw broekje en donkerblauw shirt. Het is verplicht om deze aan te schaffen voor de wedstrijden. De kleding kan online worden besteld via Nieuwe tenues. De O18 spelers moeten op hun shirt een rugnummer hebben. Ze kunnen dit doen door contact op te nemen met floorball@hsv-haren.nl .

Stick en bril
Bij wedstrijden is het voor spelers onder 17 jaar verplicht om een beschermingsbril te dragen. Bij trainingen is dit zeer gewenst. In het begin kan het lastig zijn om te bepalen wat de juiste stick is. De trainer heeft een aantal reservesticks in beheer zodat je weet welke stick je fijn vindt. Het eerste waar je op moet letten is of je links of rechtshandig gaat spelen, dit staat los van of je rechts- of linkshandig bent. De lengte van de stick kan je bepalen door de stick voor je lichaam te houden, deze moet ongeveer tot je navel komen.
Aanschaffen van een stick en bril (en andere floorball materialen) kan o.a. via:

www.floorballstore.nl (leden krijgen 10% korting)    www.floorballshop.nl     www.floorballsports.com     http://yoursportshop.nl/

Een heren1 speler van HSV, Lucas Kielman, beheert Floorballstore en staat zowel tijdens wedstrijddagen met zijn floorball kraam in de sporthal, als dat hij ook voor/na trainingen in sporthal Scharlakenhof kan afspreken om b.v. sticks te laten zien en voelen en advies te geven over hoe lang de stick dient te zijn.

Tweedehands kleding of materiaal
HSV wil graag faciliteren dat kleding en/of materiaal wat niet meer past of niet meer nodig is nog hergebruikt kan worden.
Beter voor het milieu en voor ieders portemonnee.
Onderstaand de handleiding hoe je je spullen aan kunt bieden.

Dit is de link naar de ruilen site: Ruilen Unihockey (er is een soortgelijke site voor turnen)

Handleiding

Als je een advertentie wilt plaatsen klik je op ‘+Plaats advertentie‘ en vul je het formulier verder in. Foto’s kun je oploaden vanaf je lokale harde schijf. Zorg dat het email adres klopt, want de advertentie maakt een email met een code / link aan om de advertentie te bewerken (en te verwijderen) later. Ook zullen geïnteresseerden je gaan mailen op dat email adres.

Als je wilt reageren op iemand moet je via ‘i meer informatie‘ klikken op ‘neem contact op‘. Dit start je standaard email programma en kun je de eigenaar van de advertentie rechtstreeks benaderen om een ruil tot stand te brengen.

Als de ruil is gelukt en de advertentie niet meer geldig / nodig is, kun je via bewerk advertentie deze ook verwijderen.

Let op:

  • Reacties gaan dus niet via de site, maar rechtstreeks naar het opgegeven email adres vanuit je eigen email programma.
  • Je kunt de advertentie ook niet op gereserveerd zetten – graag wel verwijderen als de deal is gesloten.
  • je kunt niet op de standaard emails (zie hieronder) reageren die worden gestuurd vanuit de ruilsite – voor vragen / opmerkingen kun je contact opnemen met

Advertenties worden na een paar maanden en 2 herinneringen verwijderd.

Email (voorbeeld)


U ontvangt deze email omdat u een advertentie heeft geplaatst op Hsv-Haren.nl.
De volgende details zijn verzonden:
Uw Naam: test de tester,
Titel: kijk nou eens naar dit pakje,
Maat: MMM,
Omschrijving: nog meer details,
Uw code om de advertentie te bewerken is: 6602294be910b1e3c4571bd98c4d5484

Klik hier om uw advertentie te bekijken en hier om uw advertentie te bewerken.

Heel veel succes,
Hsv-Haren.nl