Docenten Senioren groepen

Onze docenten
Pamela Goosen

Tineke van der Veen


Pamela Goosen

Ik ben Pamela Goosen(docent beweging) en ik word blij van bewegen. Mijn inspiratiebronnen zijn op dit moment Eric Schreuder en Andrew Greenwood. Van Andrew Greenwood heb ik het genoegen gehad om persoonlijk les te krijgen. Ik heb daar geleerd over wat bewegen doet met je brein. Ik ben overtuigd van het feit dat beweging zeer belangrijk is voor je welzijn; lichamelijk maar ook geestelijk. Deze twee staan in verbinding en versterken elkaar.

Ik heb jaren bewegingsonderwijs gegeven bij Torion, en ben verheugd dat ik, met mijn groep, een doorstart kan maken bij HSV-Haren.

Mijn lessen zijn vrolijk, gevarieerd en aangepast op het niveau van de groep (groepsleeftijden zijn 55+ en ouder). Het is mogelijk om te kiezen voor dans en /of stoelgym. Mijn ervaring is dat de deelnemers blij en fit de deur uit gaan.

Kom gerust langs en doe mee met een proefles bij mijn Vitaliteitsgroep.
Vooraankondiging is niet nodig.
Neem ook gerust contact op met mij voor vragen: 06-16663291 Pamela Goosen.

Tineke van der Veen

Mijn naam is Tineke van der Veen, met veel plezier geef ik Vitaliteitstraining en Fitopmuziek in Haren en Noordlaren. Elke week ervaar ik samen met de deelnemers hoe belangrijk het is elkaar te ontmoeten en samen te bewegen. Ik ben trots op alle deelnemers die actief blijven in de leeftijd van eind zestig tot begin negentig! Ieder op zijn/haar eigen niveau.
Ik woon graag in Haren. In Groningen heb ik de Sportacademie (ALO) gedaan. Op latere leeftijd nog de Kunstacademie. Nu geniet ik ervan om les te geven in zowel Bewegen als Tekenen/schilderen. Dat je ouder wordt, op een waardevolle manier leeft en daarbij samen met anderen aan je gezondheid en je balans werkt is belangrijk en gezellig.
Na opheffing van Torion heeft het WIJ -team de beweeggroepen voor senioren een jaar ondersteund. Nu gaan we verder onder de vlag van HSV Haren. Een prima sportvereniging die al jaren in Haren bewegen en sporten verzorgt voor jong en oud.

Je lekker bewegen ook met gebruik van muziek, hoe fijn is dat? Als je na de les warmer, losser, tevreden en vrolijker voelt, dan is mijn missie geslaagd.
Wilt u graag meedoen in een van de groepen? U kunt altijd gratis en vrijblijvend een proefles volgen, u bent van harte welkom!

Heeft u vragen? Dan kunt u mij bellen tussen 19.00 en 21.00 uur:
06-25380367 Tineke van der Veen
We zien u graag!