Docenten Senioren groepen

Onze docenten

Tineke van der Veen

Josine Olgers

 

________________________________________________________________________________________________

Tineke van der Veen

Mijn naam is Tineke van der Veen, met veel plezier geef ik Vitaliteitstraining en Fitopmuziek in Haren en Noordlaren. Elke week ervaar ik samen met de deelnemers hoe belangrijk het is elkaar te ontmoeten en samen te bewegen. Ik ben trots op alle deelnemers die actief blijven in de leeftijd van eind zestig tot begin negentig! Ieder op zijn/haar eigen niveau.
Ik woon graag in Haren. In Groningen heb ik de Sportacademie (ALO) gedaan. Op latere leeftijd nog de Kunstacademie. Nu geniet ik ervan om les te geven in zowel Bewegen als Tekenen/schilderen. Dat je ouder wordt, op een waardevolle manier leeft en daarbij samen met anderen aan je gezondheid en je balans werkt is belangrijk en gezellig.
Na opheffing van Torion heeft het WIJ -team de beweeggroepen voor senioren een jaar ondersteund. Nu gaan we verder onder de vlag van HSV Haren. Een prima sportvereniging die al jaren in Haren bewegen en sporten verzorgt voor jong en oud.

Je lekker bewegen ook met gebruik van muziek, hoe fijn is dat? Als je na de les warmer, losser, tevreden en vrolijker voelt, dan is mijn missie geslaagd.
Wilt u graag meedoen in een van de groepen? U kunt altijd gratis en vrijblijvend een proefles volgen, u bent van harte welkom!

Heeft u vragen? Dan kunt u mij bellen tussen 19.00 en 21.00 uur:
06-25380367, Tineke van der Veen
We zien u graag!

________________________________________________________________________________________________

Josine Olgers

Ik ben Josine Olgers. Na jaren op Schiermonnikoog te hebben gewoond ben ik nu met mijn gezin in Noordlaren neergestreken. Ik hou van de natuur, van yoga en bewegen. Graag breng ik bij mensen iets in beweging, of het nu met groepen op het strand is van Schier of op een stoel met oudere sernioren en muziek en leuke oefeningen. Ik vind het heerlijk om samen bezig te zijn en iets in gang te zetten samen. Eigenlijk vind ik de oudere senioren de leukste doelgroep omdat ze zo gemotiveerd zijn om te leren en altijd overal voor in zijn!
Mijn opleiding heb ik in de Verenigde Staten gedaan: Let your Yoga Dance! Door middel van allerlei soorten muziek, van traditionele tribe muziek tot pop en jazz en daarop heerlijke oefeningen doen. De oefeningen worden dan als een dans.

Mijn lessen zijn laag drempelig en puur en plezier staat altijd voorop!

Kom gerust langs en doe mee met een proefles bij mijn Vitaliteitsgroep.
Neem ook gerust contact op met mij voor vragen: 06-28961215, Josine Olgers.