Recreatief Turnen voor Volwassenen

Heb je vroeger altijd geturnd? Of wil je eens wat anders doen dan het verplichte nummer in de sportschool? Kom dan op dinsdagavond van 19.30 tot 20.15 naar gymzaal De Meet (Mellensteeg 6a) in Haren om te turnen bij onze super gezellige recreatieve turn- en gymgroep voor volwassenen. Deze groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën (tussen de 25 en 65 jaar) en niveaus.

Het gaat er niet om hoe lenig of goed je bent, want het niveau loopt sterk uiteen … maar dat je met plezier een uur sport en dat in combinatie met veel plezier en gezelligheid. De training bestaat uit een opwarming, af en toe conditie en of (buik)spieroefeningen en vervolgens worden er één of twee toestellen klaargezet, waar ieder op zijn eigen niveau op kan turnen (onder begeleiding). Denk hierbij aan de tumblingbaan, trampoline, kast, paard, balk of brug. Ook is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën en toestelcombinaties.

Kom jij binnenkort een (gratis) les mee turnen, dan zien we je graag bij gymzaal De Meet op dinsdagavond vanaf 19.30 uur!

Mocht je vragen hebben, dan kun je een mailtje sturen naar .