Volwassenen turnen

Heb je vroeger altijd geturnd? Of wil je eens wat anders doen dan het verplichte nummer in de sportschool? Kom dan op dinsdagavond van 19.15 tot 20.15 in Haren turnen bij onze super gezellige volwassen turn- en gymgroep. Deze groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën (tussen de 18 en 60 jaar) en niveaus.

Het gaat er niet om hoe lenig of goed je bent, want het niveau loopt sterk uiteen … maar dat je met plezier een uur sport en dat in combinatie met veel plezier en gezelligheid. De training bestaat uit een opwarming, af en toe conditie en of (buik)spieroefeningen en vervolgens worden er één of twee toestellen klaargezet, waar ieder op zijn eigen niveau op kan turnen (onder begeleiding). Denk hierbij aan de tumblingbaan, trampoline, kast, paard, balk of brug. Ook is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën en toestelcombinaties.

Kom jij binnenkort een (gratis) les mee turnen, dan zien we je graag bij gymzaal De Rummerinkhof op dinsdagavond vanaf 19.15 uur!

Let op!
In verband met de corona maatregelen kunnen we nog niet binnen turnen. Er wordt op dit moment buiten een training verzorgd, wat meer weg heeft van een fitness-parcourtje dan daadwerkelijk een turntraining. Mocht er toch ook belangstelling hiervoor zijn, laat het even weten via een mailtje aan het bestuur (zie hieronder voor mailadres). We moeten de groepsgrootte per training nog goed afstemmen ivm de corona maatregelen, maar je bent van harte welkom.

Mocht je vragen hebben, dan kun je een mailtje sturen naar .