van de voorzitter

Geen corona-maatregelingen meer, best een beetje onwerkelijk. Ik schrijf maart 2022 en vooralsnog zijn alle beperkingen opgeheven. Heerlijk weer ongecompliceerd kunnen sporten, in groepsverband, op de reguliere tijden en binnen in de gymzaal/sporthal. Hoe fijn is dat. Hopelijk kan dit voorlopig zo door blijven gaan.
Wel willen we iedereen aanraden/adviseren om zich te testen, voorafgaand aan een training, om zo het risico op besmettingen zo klein mogelijk te houden.

Ook het wedstrijd seizoen is begonnen, al is het soms in een wat aangepaste vorm. Vele van ons zijn druk bezig met de voorbereidingen en de organisatie hiervan, heel veel dank aan ieder van jullie! Zonder vrijwilligers geen sport en we kunnen altijd meer handen gebruiken. Mocht je interesse hebben om een taak op te pakken, laat het ons dan weten, we worden daar erg blij van.

Achter de schermen zijn we druk bezig met budgetten, subsidies, begrotingen, nieuwe locatie, tevredenheidsonderzoeken, nieuwe leden en andere organisatorische uitdagingen. En kijken we heel voorzichtig vooruit weer naar onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Deze staat gepland op maandag 13 juni 2022, die datum mag in de agenda’s worden genoteerd :)! In de loop van de komende maanden zullen stukken weer beschikbaar komen en zal een uitnodiging met rsvp worden toegestuurd.

Voor nu wens ik iedereen heel veel sportplezier, succes bij de wedstrijden en toernooien en geniet van de zon!

Hartelijke groeten,

Marjan van Ittersum
Voorzitter HSV Haren