van de voorzitter

Een nieuw seizoen is begonnen en iedereen is enthousiast aan de slag. Ook veel nieuwe enthousiastelingen weten ons te vinden; de turngroepen stromen vol, we zijn een tweede groep van de vitaliteitstraining voor senioren gestart, en ook bij floorball en volleybal introduceren we nieuwe leden in deze sporten. Wij worden hier heel blij van! Nu iedereen nog aan de clubapp en daar de knop voor notificaties aanzetten, dan kunnen we al onze leden ook op een eenvoudige manier op de hoogte houden van belangrijke clubaangelegenheden :).

Ook het wedstrijdseizoen voor de floorball(st)ers en turn(st)ers begint vorm te krijgen. Er wordt hard gewerkt aan techniek en uithoudingsvermogen, aan oefenstof en ritme. Super! Heel veel succes en plezier bij de wedstrijden.

Graag breng ik hier nog een keer onze vacatures onder de aandacht, we zijn per direct op zoek naar:
een ledenadministrateur (voor info stuur een mail naar voorzitter@hsv-haren.nl),
en een floorball trainer (voor info stuur een mail naar floorball@hsv-haren.nl).
Ook zoeken we naar vrijwilligers die een jurycursus willen doen om bij de turnwedstrijden te jureren (voor info stuur een mail naar turnen@hsv-haren.nl).
Het zou ontzettend helpen wanneer we een beroep kunnen doen op meer ouders/verzorgers om de diverse taken binnen de sportvereniging uit te voeren.

Hartelijke groeten,

Marjan van Ittersum
Voorzitter HSV Haren