van de voorzitter

We zijn weer begonnen, hoe fijn is dat. Regulier en in de zalen, uiteraard met de nodige maatregelen die we in acht nemen met ons allen. Wij als bestuur, maar zeker ook de trainers zijn heel blij dat we de draad weer kunnen oppakken. Volgende stap is natuurlijk de wedstrijden, hoe worden die vormgegeven en wanneer zullen ze beginnen? Zodra we een update hebben, laten we het onze leden direct weten.

Meer superleuk nieuws is dat we een nieuwe turntrainer hebben voor onze maandag groepen, Joop Elsinga heeft het inmiddels van Maaike Hiemstra overgenomen. Welkom Joop en enorm bedankt Maaike. Ook hebben we binnen turnen 2 meiden die de 1e opleiding voor Assistent Gym Leider hebben afgerond, en in Oktober starten met de vervolgcursus. Deze meiden zullen Maaike en Janien her en der gaan assisteren, en zullen ook bij sommige wedstrijden aanwezig zijn om te helpen waar nodig.
Mochten er meiden zijn die ook geïnteresseerd zijn in het doen van de Assistent Gym Leider cursus, meld je dan bij Maaike, bij Janien of bij het bestuur. De eerste kandidaat heeft zich gemeld, maar er is zeker plaats voor meer.

Bij Floorbal lijkt het ook goed te komen met onze trainer Peter (heel fijn), maar daar we zijn op zoek naar assistent trainers. Wie o wie heeft zin om Peter te assisteren? Laat het ons zo snel mogelijk weten.
Er zijn veel dingen in ontwikkeling binnen onze floorball-tak, op gebied van promotie, opleidingen, wedstrijdzaken maar ook de website wordt aangepakt. Zodra er meer nieuws is, melden we het zeker.

En nieuwe leden vinden hun weg naar onze vereniging. Bij floorball hebben we een heel aantal nieuwe enthousiastelingen, en bij turnen is er zelfs een wachtlijst gecreëerd. De volleybalgroep is ook aangevuld met een nieuw lid, nu nog belangstellenden vinden voor onze volwassen turngroep. Zegt het voort, zegt het voort.

Als laatste nieuwtje, volgend kalenderjaar bestaat onze vereniging 70 jaar. Een mijlpaal die wij niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. We willen graag een commissie samenstellen die de organisatie van een leuk feest op zich wil nemen. Wie hier belangstelling voor heeft, kan zich aanmelden bij het bestuur!

Al met al een fantastische start van het nieuwe seizoen, laten we hopen dat we voorlopig zo kunnen doorgaan.

Hartelijke groeten,
Marjan van Ittersum
Voorzitter Bestuur HSV-Haren