O10 (combi) teams

Beste ouders,

Van de 11 spelers van het O10 team van Hsv hebben veel tijdens het najaar seizoen met veel plezier deelgenomen aan de competitie wedstrijden.
Ze hebben hierdoor o.a. aan zelfvertrouwen gewonnen en zich verder kunnen ontwikkelen als unihockey speler. Het team had weinig tegenstand van de enige tegenstander en  heeft alle wedstrijden gewonnen.

Nu heeft Hsv het volgende plan: het vormen van twee O10 teams ivm de voorjaar competitie (5 zaterdagen van januari t/m mei), 1 Hsv team én 1 combi team (Hsv + Hogeland).
Hogeland heeft 4 spelers en Hsv heeft 11 a 12 spelers. Trainen zal binnen de eigen club plaatsvinden.
Voordeel is dat meer kinderen kunnen kennismaken met competitie wedstrijden en er een 3e team in de O10 competitie komt. We hopen dan 3 meer gelijkwaardige teams te krijgen waardoor kinderen die veel verliezen aan het einde van het seizoen niet stoppen met unihockey’n.

Na overleg met coach Stefan komen we dan tot het volgende idee …

  • vooraf aan een zaterdag met 2 wedstrijden, kiest de coach welke 2 a 4 Hsv spelers mee gaan doen met het Hogeland 4 tal,
  • we willen per zaterdag verschillende Hsv spelers daar voor inzetten.

We hebben de volgende vragen aan jou als ouder, graag per omgaande je reactie ivm de wedstrijdkalender

neem voor vragen en overige opmerkingen contact op met Gert (tcfloorball@hsv-haren.nl) of Arjan (floorball@hsv-haren.nl)