Vacature: Expert op het gebied van sociale media en nieuwsbrief

HSV-Haren is op zoek een enthousiasteling die onze sociale media kanalen wil beheren (facebook) en uitbreiden (met o.a. Instagram, Tiktok, Snapchat, Pinterest, Tumblr etc), samen met het uitgeven van onze nieuwsbrief.

Op dit moment is HSV-Haren onvoldoende bekend en actief op sociale media en daar willen we verandering in brengen. We zoeken iemand die leuke ideeën heeft op het gebied van content-creatie, die nieuwe trends en ontwikkelingen op sociale media kan bijhouden en kan toepassen op HSV-Haren en die bijvoorbeeld online polls kan uitvoeren. We zijn op zoek naar een nieuwe manier om onze leden te bereiken en zijn van mening dat sociale media daar een grotere rol in moet spelen.

We zoeken iemand die blindelings de weg vindt op sociale media en het leuk vindt om regelmatig posts te plaatsen. We willen communiceren met onze leden op de sociale media platforms en op ludieke wijze bijvoorbeeld leden werven. Je zorgt ervoor dat HSV-Haren actueel online aanwezig is met de laatste updates van de club en dat de antenne richting de buitenwereld altijd aanstaat.

Verder willen we de organisatie, samenstelling en uitgave van onze nieuwsbrief (eens per kwartaal) door jou laten verzorgen. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van content (van bestuursleden en leden), vertaling van wat er op sociale media gebeurt naar nieuwsbrief-artikelen, en het verzenden van de nieuwsbrief naar onze leden.

In deze rol is het van belang dat je snel kunt schakelen en flexibel bent. Je valt onder de verantwoordelijkheid van het bestuur (m.n. de secretaris).

Wil jij, of weet je iemand die voor HSV-Haren hier mee bezig wil gaan, dan horen we graag van je.
Voor meer informatie over de taken en inhoud van deze rol kun je contact opnemen met Arjan van der Kooi (06-51592025 of secretariaat@hsv-haren.nl). Ook kun je bij hem je belangstelling kenbaar maken wanneer je als expert Sociale Media en Nieuwsbrief in het leukste club van Haren wilt stappen.