Nieuwe tenues

Beste ouders en floorballspelers,

Eindelijk is het dan zover: de nieuwe HSV floorballtenues van de firma Jako zijn beschikbaar in de webshop van YourSportshop. Ga snel kijken via https://hsv-haren.clubwereld.nl/. De oude tenues van Hummel waren al sinds enige maanden niet meer leverbaar.

Het tenue bestaat uit een helderblauw shirt met HSV-logo, een donderblauwe broek en donkerblauwe sokken. Het shirt kan optioneel worden voorzien van een rugnummer. De maten lopen van kleine kindermaten tot en met de allergrootste herenmaten. Onderaan dit bericht vind je een maattabel om te helpen bij je keuze.

We hebben met Yoursportshop een afspraak over de minimale looptijd van dit Jako-tenue (in elk geval t/m 2025) en een korting op de adviesprijs. De prijzen zie je terug in de webshop. Er is nog een extra korting bij aanschaf van een compleet tenue (shirt+broek+sokken). De bijpassende trainingspakken maken geen onderdeel uit van het officiële tenue maar kunnen naar believen individueel worden aangeschaft.

Aanschaf nieuwe kleding

HSV-kleding wordt niet door de vereniging aangeschaft, maar door de ouders zelf. Ons voorstel is dat ieder team onderling zorgdraagt voor de bestelling. Om verzendkosten (en CO2) te besparen, bestel je bij voorkeur in één keer voor het gehele team. De definitieve indeling van de teams en de bijbehorende Whatsapp-groepen worden later deze week bekend gemaakt. Vanaf dat moment kun je dus ook daadwerkelijk samen bestellen. 

A/B- en seniorenteams moeten verplicht een rugnummer voeren. Klariëtte regelt de bijhouding van de nummers: als je twijfelt of als er nieuwe nummers moeten komen, neem dit dan met haar op. 

Let op: de shirts worden standaard bedrukt met het HSV-logo. Daarmee zijn het gepersonaliseerde items die niet kunnen worden geretourneerd. Vanzelfsprekend kunnen spelers wel onderling ruilen als een shirt niet helemaal perfect valt.

 Planning

We starten dit nieuwe speelseizoen met de nieuwe tenues. Voor de E t/m C spelers wordt er niet zo nauw gekeken naar de uniformiteit van de tenues, maar bij de A/B en de senioren wel. Bestel dus zodra de teamindeling en de Whatsapp-groepen bekend zijn. Onze ervaring is dat Yoursportshop snel levert.

Onderstaande organisaties kunnen ondersteunen bij de kosten eventueel.

Home | Jeugdfonds Sport & Cultuur (jeugdfondssportencultuur.nl)

Leergeld Nederland | Alle kinderen mogen meedoen. Want nu meedoen is straks meetellen!

Leergeld Groningen

Voor vragen kun je terecht bij ondergetekende.

Groet,

Namens de Floorballcommissie

Chris Stiggelbout